Har akkurat kommet hjem fra skolen nå,vi hadde dagsoppdrag i norsk-.- Det var gørrkjedelig,men er hvertfall bedre enn vanlig skole! Jeg var på gruppe med Malin og Therese, vi satt egentlig bare å knødde,va egentli sykt flaks at vi klarte å bli ferdig! Tok noen bilder selv om mobilkamera suger da!

Malin;*


Theresee;*


Helena:D


Deili nu Petter?!:D


<3


Svettjobbeee:P


Nynorsk e så sykt arti!-.-'


<3


Fiiin du va!;*

-Malin;'


    Im back!

Har vært en laaaang pause fra bloggen nå! Har vært mye opptatt og hatt veldig lite tid til bloggen,men nå er jeg tilbake og skal prøve så godt jeg kan å blogge når jeg har tid!  
<3

    Uff..

Har ikke blogget på ekstremt lenge nå,sorry for d.. Har forresten bursdag i dag har fått 2650 kr til sammen og parkas av mamma! 1stk fornøyd Malin! Hadde brannøvelse på skolen i dag så vi fikk gå mye tidligere!;) 
Veldig fint bilde må jeg si!XD Tror vi var 10 eller noe!

 

-Malin;o)<3

    Harstad!

Hei! Er noe sykt trøtt nå siden en viss person var skikkelig flink å ringe og vekke meg!XD Trengte egentlig å bli vekt litt tidligere,siden skola starter snart!XD Til nå har jeg bare vært ilamme Ingrid og Georg,vi var en liten tur hos Helena siden hun satt barnevakt,så da Georg dro gikk jeg og Ingrid til Marthine!;* Der satt vi bare på Pcn og Chilla helt til jeg måtte hjem fordi jeg måtte spise middag og skifte siden vi skal til Harstad å spille kamp i dag,gleder meeg! Vi drar litt over fire og kommer hjem i ti tia i kveld,kampen begynner sju!:) Nå skal jeg bare skifte og gjøre meg klar,så skal jeg bare vente på at Ingrid og faren skal komme å hente meg!Haha gammelt!

-Malin;*Ble ikke noe skjomentur i dag likevel siden mamma måtte på jobb, så da blei jeg med henne! Hun jobber i barnehage så jeg måtte sitte i sandkassa i over en time sammen med søte lille Henriettte på under et år!:) Var egentlig skikkelig kos å være der siden de har så mange små,haha elsker småunger!<3 Da vi kom hjem var jeg sammen med Celine,vi så en film som heter "Saras nøkkel",den er syykt bra og veldig trist!

-Har du sett den? Du burde se den!

-Malin;*

    2!

Alle som gir forslag til spørsmålsrunden får to kommentarer tilbake!;*

Den er så fin!<3

-Tycks om designet?<3

-Malin;*

 

    Bursdag

Hei! Har akkurat kommet hjem fra Celine,hun ble med oss i bursdagen til tante i dag så vi dro opp til henne seinere!:) Skal til skjomen i morgen på hytta til bestemor og bestefar,blir sikkert kos! Tror jeg skal ta meg en joggetur når vi er der siden jeg ikke kunne dra på treninga i dag på grunn av bursdagen,tror jeg skal legge kameraet til ladding så jeg kan ha det med!;) Headeren som helena http://fotohella.blogg.no/ holder på å lage til meg kommer nok i løpet av kvelden tror jeg!<3Celine<3Helena søta mi;* BFF<3

 

    Header

Jeg skulle bare si at jeg bare skal ha den headeren jeg har nå til Helena er ferdig med headeren hun holder på å lage til meg!;* Den er forhåpentligvis ferdig i morgen!

-Malin..

Ble ikke noe tur til fjellheisstasjonen,dro heller til Celine å spiste kake siden moren hennes hadde bursdag.... Snakk om latskap!XD Nå sitter jeg og Celine og chiller hos meg. Tror kanskje vi stikker en tur på senteret i morgen siden dt ikke er noe å gjøre egentlig. Har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag, bare gjort reint akvariumet og vært hos Celine!;)Haha,gammelt bilde fra barnehagen!<3 Miss it..

-Malin;*

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Oktober 2011 » August 2011

<3Malin

Hei! Nå har du suset deg innom bloggen min! Jeg er 13år gammel og bor i Narvik!<3 Kontakt meg på:malinpia1@hotmail.com

Kategorier

Design

» Designet er laget av: Heidi


hits