Do not regret anything you do,

cause in the end 

it makes you

who you are..

    Bakken!

Har akkurat kommet hjem fra bakken nå,var der sammen med Runa,Malin,Mia,Richard og Tobias!:-D Var kjempegøy,nå skal jeg bare chille og se på tv i noen timer før jeg legger meg. Tok ingen bilder på skolen i dag siden mobilen var tom for strøm også har jeg som sagt ikke kamera akkurat nå!-.-


Hehe! Gammelt bilde som ble tatt en gang Helene sov hos meg og vi hadde det litt for morsomt!^^

-Malin;*

Har akkurat kommet hjem fra skolen nå,vi hadde dagsoppdrag i norsk-.- Det var gørrkjedelig,men er hvertfall bedre enn vanlig skole! Jeg var på gruppe med Malin og Therese, vi satt egentlig bare å knødde,va egentli sykt flaks at vi klarte å bli ferdig! Tok noen bilder selv om mobilkamera suger da!

Malin;*


Theresee;*


Helena:D


Deili nu Petter?!:D


<3


Svettjobbeee:P


Nynorsk e så sykt arti!-.-'


<3


Fiiin du va!;*

-Malin;'


    Im back!

Har vært en laaaang pause fra bloggen nå! Har vært mye opptatt og hatt veldig lite tid til bloggen,men nå er jeg tilbake og skal prøve så godt jeg kan å blogge når jeg har tid!  
<3

    Uff..

Har ikke blogget på ekstremt lenge nå,sorry for d.. Har forresten bursdag i dag har fått 2650 kr til sammen og parkas av mamma! 1stk fornøyd Malin! Hadde brannøvelse på skolen i dag så vi fikk gå mye tidligere!;) 
Veldig fint bilde må jeg si!XD Tror vi var 10 eller noe!

 

-Malin;o)<3

    Harstad!

Hei! Er noe sykt trøtt nå siden en viss person var skikkelig flink å ringe og vekke meg!XD Trengte egentlig å bli vekt litt tidligere,siden skola starter snart!XD Til nå har jeg bare vært ilamme Ingrid og Georg,vi var en liten tur hos Helena siden hun satt barnevakt,så da Georg dro gikk jeg og Ingrid til Marthine!;* Der satt vi bare på Pcn og Chilla helt til jeg måtte hjem fordi jeg måtte spise middag og skifte siden vi skal til Harstad å spille kamp i dag,gleder meeg! Vi drar litt over fire og kommer hjem i ti tia i kveld,kampen begynner sju!:) Nå skal jeg bare skifte og gjøre meg klar,så skal jeg bare vente på at Ingrid og faren skal komme å hente meg!Haha gammelt!

-Malin;*Ble ikke noe skjomentur i dag likevel siden mamma måtte på jobb, så da blei jeg med henne! Hun jobber i barnehage så jeg måtte sitte i sandkassa i over en time sammen med søte lille Henriettte på under et år!:) Var egentlig skikkelig kos å være der siden de har så mange små,haha elsker småunger!<3 Da vi kom hjem var jeg sammen med Celine,vi så en film som heter "Saras nøkkel",den er syykt bra og veldig trist!

-Har du sett den? Du burde se den!

-Malin;*

    2!

Alle som gir forslag til spørsmålsrunden får to kommentarer tilbake!;*

Den er så fin!<3

-Tycks om designet?<3

-Malin;*

 

    Bursdag

Hei! Har akkurat kommet hjem fra Celine,hun ble med oss i bursdagen til tante i dag så vi dro opp til henne seinere!:) Skal til skjomen i morgen på hytta til bestemor og bestefar,blir sikkert kos! Tror jeg skal ta meg en joggetur når vi er der siden jeg ikke kunne dra på treninga i dag på grunn av bursdagen,tror jeg skal legge kameraet til ladding så jeg kan ha det med!;) Headeren som helena http://fotohella.blogg.no/ holder på å lage til meg kommer nok i løpet av kvelden tror jeg!<3Celine<3Helena søta mi;* BFF<3

 

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Oktober 2011 » August 2011

<3Malin

Hei! Nå har du suset deg innom bloggen min! Jeg er 13år gammel og bor i Narvik!<3 Kontakt meg på:malinpia1@hotmail.com

Kategorier

Design

» Designet er laget av: Heidi


hits